Over ons

Silhouette in Europe is een initiatief van DDS Druma. Wij leveren allerlei decoratiematerialen en –technieken. Van professionele grootformaat printers tot apparatuur voor zeefdrukken en van specialistische inkt tot allerhande zelfklevende folies. We hebben een groot magazijn in Tilburg en een zeer breed assortiment op voorraad. Naast A-merken leveren we ook onze eigen materialen, vaak tegen een gunstigere prijs.

Silhouette

Vanaf het moment dat de Silhouette snijplotter in ons assortiment kwam, is het enthousiasme voor deze veelzijdige snijder snel gegroeid. En niet alleen bij ons, ook bij onze klanten! Er kwam steeds meer vraag naar verschillende materialen, toepassingen en onze workshops.

In 2015 zijn we daarom gestart met Silhouette in Europe. Op onze website vind je alles wat je nodig hebt, verzameld op één plek.

Natuurlijk is er de webshop waarin je al je materiaal kunt bestellen. Maar je bent ook van harte welkom in onze Silhouette Shop in Tilburg waar je alles rustig kunt bekijken en aanraken terwijl je antwoord krijgt op al je vragen. Wil je deelnemen aan een gezellige workshop waarin je leert hoe je nóg meer uit je plotter haalt? Dat kan! En ben je helemaal om, wil je ervaringen uitwisselen, korting krijgen en bijzondere workshops volgen? Meld je dan aan voor de Silhouette Club!

Kvk nummer: 17255420
BTW nummer: NL820914393B01

Ervaringen

‘Met de Silhouette heb ik een veel breder scala aan mogelijkheden om mijn kleren te customizen’

Bart van Esch, Be-Interactive BV
Meer ervaringen

Haal meer uit je plotter

Volg een
leerzame workshop!

Veel voordeel voor Silhouette Club leden

Silhouette Club Benelux

Volg ons voor acties, gratis materiaal en leuke tips!

meld je aan voor onze Facebook groep met enthousiaste Silhouette gebruikers